Correction


Rosebury
var visst fel. Roxbury, har jag fått berättat för mig, är det korrekta ordet. Hoppsan !

Hyllning till såpbubblor!!


Idag är det synd om Elin, Elin kan inte sova. För att lösa problemet försökte hon finna sin "löser-alla-problem-makapär" rubiks kuben. Men till hennes förskräckelse fanns den inte där hon sisst lämnat den, vilket var någonstans på golvet i hennes just nu bombnedslagsliknande rum. Medans hon desperat letade fann hon som tur var något som hon trodde skulle vara nästan var lika fungerande. SÅPBUBBLOR!! Elin blev överlycklig, hon satte sig vid ett fönster och började blåsa sina underbara bubblor mot den mörka natthimlen. Men planen fungerade inte som planerat, istället för att hennes sömnlöshets-problem löstes blev hon helt överexalterad av hur kul det är att blåsa såpbubblor, så nu kommer hon aldrig kunna somna.

Elin ser ut som hunden.


Jojo le ljugpotta!

 
Jag vet att jag inte varit så överaktiv i denna blgg på senaste tiden men det är faktiskt sommarlov så alla våra (2)stammisläsare får ha överseende. 

Men när jag idag till min fruktansvärda förskräckelse såg min kära yoyo's superlögn "Elin suger på monopol. Jo det gör hon!" tändes en gnista innom mig och jag kände att jag som en god medborgare var tvungen att tillrättavisa en sådan här avskyvärd lögn.

Jag är inte en som vill skryta, men jag är oerhört bra på monopol och om det finns någon där ute som inte tror mig så är dessa mer en välkomna att utmana mig till ett parti av det underbara spelet. Grrrrrrrrr!!

Skönaste filmen på länge


One night in Rosebury! Ladda ner, hyr eller transportera dig tillbaka till the 50'ies och kolla på bilbio, för denna film är så tråkigt skön att det är läskigt!


Hej


Läget? Är du här ofta eller? Får jag bjuda på en drink?
Elin suger på monopol. Jo det gör hon!


JÄÄH!


THE SOUNDS  -  TONY THE BEAT
 (PUSH IT)

Åh den är ju så jefla bra!

image114

Onödiga dagar - oh yeas


Jag kan inte för mitt liv förstå varför man ska gå i skolan när man egentligen inte går i skolan. Varför ska man gå en extra vecka som innehåller ungefär en enda hel lektion? Jag blir så förbannad. Sommarlovet kunde ju ha börjat nu istället, som för många många andra i synnerhet för många 88or och en del 87or..hu!
Jag vet att det är lag och blablabla att man ska gå x antal dagar och timmar i skolan för att både stidiebidrag och andra saker ska gälla, men ändå! Åh, det är ju typ sommarlov.
Saken blir heller inte bättre av att morgondagens tidigare timmar bjuder på ett PROV, ett kriminologiprov. Varför?
Det var iochförsig mitt fel, då jag inte gjorde det tidigare i februari, men ändå. Jag kan inte plugga nu när det är sommarvärme och strålande sol. Det går inte. Nej psykopatoligi i all ära, men jag tror att jag ägnar kvällen åt något annat, nämn någonting man inte kan göra en varm och strålande fin sommarkväll? INGENTING! (okej, skidor går inte, men det är uteslutet för tillfället).

Ojoj, det här var helt osammanhängade. Shit.

Jaja, från det ena till det andra vill jag bara passa på att visa en bild på en mycket cool snubbe iförd en ruskigt ball tröja! Oh! Habegäret har nått kulmen.

 image113

Illustration


   
   

Studentpresent : Uppblåsbar champagneflaska ca 100 cm, finnes på Gallerix för 49:-
Genkommentar till studentpresent : "50 spänn? Det kunde jag ju fan fått en meny på Burger King för!!"

För han har tagit studenten för han har tagit studenten...

...för han har tagit studenteeeeen, fy fan vad han är bra! Yes sir, JOHAN SARASTEs tid i Sjödalsgymnasiet är nu föri! Detta firades med...bomber och granater, typ. Det var najs. Träffade sysslingar och bryllingar och allt vad dom kan tänkas heta i vår villa villakulla. Somliga hade jag verkligen inte sett på år och dagar! Det var mycket trevligt.

image104

"Dom små liven växer upp så snabbt" Det är en mening vars ord formats av våra läppar sådär lagom frekvent den senaste tiden, men det är så sant så! Jag kan inte fatta att lilla jonny-boy is big enough to graduate! Bajs

RSS 2.0